Din guide til Madrid

Ny Madrid-storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Festivaler

Byen med et musikalsk mangfold

Fiesta San Antonio

Hva angår musikk har Madrid et pulserende musikkliv. I tillegg til store artister som Madonna, Metallica og AC/DC, finner du også flere store festivaler i Madrid. En av flere festivaler er Summercase. Både Madrid og Barcelona arrangerer denne festivalen over to dager. Alle bandene som deltar på Summercase splittes i to grupper, hvor hver av gruppene spiller èn dag i Madrid og èn dag i Barcelona.

I tillegg har du San Antonio de la Florida Fiesta som er en årlig festival arrangert i Madrid. Dette er en feiring og hyllest til helgenen San Antonio de la Florida og som arrangeres i juni hvert år. Her kler man seg i tradisjonell grå dress og dekorerer alle knappehull man kan finne tilgjengelig. Høydepunktet er spå-seansen der kvinnene kaster 13 pinner ut i en dam, deretter stikker hånden nedi. Antall pinner som sitter igjen på hånden vil si noe om hvor mange beilere/friere en kvinne vil ha.

En annen festival i Madrid er Vallecas Naval Battle. Dette er en hyllest til helgenen Virgen del Carmen og finner sted i Vallecas-distriktet. Festivalen arrangeres i juli hvert år. Oppkledd i piratkostymer benytter den lokale befolkningen bøtter, vannslanger og vannkanner for å dynke hverandre så godt som mulig. Selv om Madrid befinner seg langt ifra havner, finner du her det største sjøslaget på tørt land. Etter slaget får man på seg tørre klær og fortsetter festingen til langt på natt.

Les mer om festivaler.

Finn et perfekt hotell i Madrid

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:

Fly til Madrid? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.no


Annonsèr her / Your ad here

Sponsede lenker

Regn om valuta


Privacy Policy