Din guide til Madrid

Ny Madrid-storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Transport

Komme seg rundt i Madrid

Reis kollektivt i Madrid! Selv om byen preges av store gater og avenyer, er det alltid flust med biler. Overalt. Skal du bli i byen noen dager, kjøp et flerreisekort som du kan bruke både på metroen og på bybussene. Dette ordner du greit på automater på en av de mange metrostasjonene. For eksempel koster 10 reiser med buss og metro 7,40 euros.

Metro:
Madrids metronett er bygget opp med 13 linjer og bringer deg raskt og effektivt til alle deler av byen. Sørg for at noe av det første du gjør, er å skaffe deg et rutekart over metroen. Prisen er 1 euro innenbys. Skal du inn eller ut fra Madrids internasjonale flyplass, Barajas, koster det 2 euros(strekningen går unna på ca. 45 min.).


Metroen kan du nemlig bruke for å bli fraktet til alle Madrids severdigheter, enten du ønsker å se den moderne storbyarkitekturen(Plaza de Castilla), paradegaten Gran Via, det gigantiske søndagsloppemarkedet El Rastro, jernbanestasjonen Atocha, tyrefekterarenaen Las Ventas, byens flotteste park(El Retiro), bysentrum(Puerta del Sol), motegaten Calle de Serrano, Madrid Zoo, fotballstadion Santiago Bernabeu(Real Madrids hjemmebane) eller noen av de andre attraksjonene som gjør Madrid så spennende.

Bybusser:
Madrid har også et godt utbygd nett med bybusser, til sammen 150 linjer, som binder sammen hele byen!

Drosjer:
Se etter de hvite drosjene med en rød diagonalstripe over frontdørene. Drosjene er lette å finne i bybildet. Men husk: Å havne i kø er fort gjort, særlig i morgenrushet og rundt lunsjetider(fra kl. 13 – 14).

Cable Car:
Denne ruten tar deg med på en grønn utflukt i lufta, fra Parque del Oeste(Vestparken) til Casa del Campo. En sikker vinner om du vil ha avveksling fra storbylivet og reiser med barn. Banen er ikke åpen hele året!

Finn et perfekt hotell i Madrid

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:

Fly til Madrid? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.no


Annonsèr her / Your ad here

Sponsede lenker

Regn om valuta


Privacy Policy