Din guide til Madrid

Ny Madrid-storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Hotell

Spania er en av verdens mest besøkte land, og Madrid tar hånd om svært mange av alle de millionene med turister som årlig kommer på besøk. Byen kan by på et enormt utvalg hoteller og overnattingssteder, i svært ulike prisklasser, fra hostels til femsterjnershoteller. Du kan gjøre Madrid-opphold dyrt eller billig, alt etter som.

(Foto: Tourismo Madrid)

Vil du ha lett tilgang til attraksjonene, bør du satse på å bo sentralt. På nettet finner du lett fram til overnattingstilbud, fra 70 euros og oppover, alt etter standard og beliggenhet. Husk at i Spania er det vanlig å gi pris på rommet, ikke på hvor mange senger det har.

Hotell Puente_America

Foto: Hotell Puente America(Foto: Arne Bjørndal)

På Hotell Puente America (over), et relativt nytt femstjerners hotell ved metrostasjonen Cartagena(rute 7), koster for eksempel et ordinært hotellrom 450 euros, men vil du gjøre det enda mer luksuriøst kan du leie presidentsuiten til 4.500 euros per natt. Men da har du riktignok både tilbud om sauna, svømmebassen, nattklubber, osv.

Men drar du på lavbudsjett, kan du finne rimelige hostels sentralt i byen for ned mot 30 euros per natt for rommet.

Flere hotellsider

Italia

Spania

Andre storbyer

Finn et perfekt hotell i Madrid

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:

Fly til Madrid? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.no


Annonsèr her / Your ad here

Sponsede lenker

Regn om valuta


Privacy Policy