Din guide til Madrid

Ny Madrid-storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Nyttig

Fakta om Madrid

Madrid ligger nesten 700 meter over havet og midt på den iberiske halvøyen. Byen har drøyt tre millioner innbyggere. Madrid kryr av museer og gallerier, gamle kirker og klostre, monumentale bygg, parker og minnesmerker og byr på et yrende uteliv, natt som dag. Selv om Madrid er stor, er det meste enkelt å nå med metro eller buss fra bysentrum.

(Foto: Tourismo Madrid)

Byens beliggenhet betyr at sommerværet er varmt og tørt, mens vintrene kan være kalde og til og med by på snø. Dersom du planlegger å se byen, er beste tidspunkt for- eller ettersommeren og fram til november. Om sommeren kan det for bli ubehagelig varmt.

Myntenheten er euro, ca. 8,80 NOK.

Mer informasjon: På nettet kan du finne mye stoff, særlig på spansk. Mange sider har også engelske varianter. Prøv: www.aboutmadrid.com, www.softdoc.es, www.red2000.com/spain/madrid, www.lonelyplanet.com/worldguide/spain/madrid

Norges ambassade:
Postadresse: Apartado de Correos 6132, 28080 Madrid
Besøksadresse: Calle Serrano 26, 5. etasje, 28001 Madrid
Telefon+34 914 363 840
Telefaks: +34 91 319 09 69
Internett: www.noruega.org.es
E-post: emb.madrid@mfa.no

Finn et perfekt hotell i Madrid

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:

Fly til Madrid? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.no


Annonsèr her / Your ad here

Sponsede lenker

Regn om valuta


Privacy Policy