Din guide til Madrid

Ny Madrid-storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Uteliv

I Madrid er underholdningstilbudene mange. Konserter med internasjonale stjerner og spanske artister, er vanlig hele året gjennom. I tillegg kan du oppleve flamencodans og – musikk og danse deg gjennom natten på et diskotek, om du heller ønsker det.

Vil du se hva som skjer i Madrid, prøv: www.descubremadrid.com, ta kontakt med turistinformasjonen eller spør på hotellet der du bor.

Flamenco!
Flamencodanserinne (Foto: Tourismo Madrid)


Natteliv i Madrid:

Når mørket faller på, forvandles Madrid. Da finner du det meste, fra nattklubber og barer til konserter, festivaler og diskoteker og all slags musikktilbud; fra pop og rock til elektronisk musikk, jazz og flamenco.

Aktuelle nattklubber som bør sjekkes ut er for eksempel Clamores, Galileo Galilei, La Riviera og Divino Aqualong. Calle 54 er et moderne sted med mange ulike tilbud, konserter og oppvisninger, i tillegg til bar og spisested, nattestid.

Festivaler:

Det er særlig tre festivaler som virker lokkende både på tilreisende og los madrileños og som foregår mange steder rundt om i storbyen:

  • I juli og august arrangeres den kommunale festivalen Veranos de la Villa(Summers in the City)
  • I oktober og november Festival de Otoño(høstfestival)
  • Suma Flamenca i mai og juni preger Madrid. Om kveldene finner du et godt utvalg av flamenco, både musikk, sang og dans. Særlig er Casa Patas et kjent samlingspunkt for flamencomusikk året rundt.

Finn et perfekt hotell i Madrid

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:

Fly til Madrid? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.no


Annonsèr her / Your ad here

Sponsede lenker

Regn om valuta


Privacy Policy